Zeno Sustac, vicepresedintele CdM: Conferinta Nationala a Mediatorilor este cel mai important eveniment al anului in domeniul medierii (medierenet.ro)

Zeno Sustac, vicepresedintele CdM: Conferinta Nationala a Mediatorilor este cel mai important eveniment al anului in domeniul medierii (medierenet.ro)MediereNet: Ce ne puteti spune despre Conferinta Nationala a Mediatorilor?
Zeno Sustac: Cu certitudine cel mai important eveniment al anului in domeniul medierii este Conferinta Nationala a Mediatorilor. Prevazuta a se desfasura in mod obligatoriu anual, este responsabilitatea CdM de a sustine acest eveniment important pentru mediatori, care va reuni cea mai mare masa de colegi mediatori din tara.
Ma bucura foarte mult ca pina in acest moment sunt foarte multe solicitari de inscriere la aceasta Conferinta.
Conferinta este structurata pe mai multe ateliere de lucru cu teme de interes pentru mediatori, cu aplicabilitate in practica.
Este o ocazie foarte buna de reunire a colegilor mediatori din toata tara, de socializare si o modalitate de a se lua pulsul la nivel national cu ce s-a intimplat in acest an pe partea de mediere.

 

MediereNet: Ati spus ca aceasta conferinta este obligatoriu sa fie organizata in fiecare an de catre CdM. In anul trecut nu a fost o Conferinta Nationala.
Zeno Sustac: Anul trecut am avut un eveniment asimilat Conferintei Nationale si atunci cu certitudine ne-am indeplinit obligatia de a sustine acest eveniment.

Inscriere newsletter

Zeno Daniel Sustac 2012