Mediatori: Sustac & Asociatii (Casa de mediere cu acoperire nationala)

 

Intr-o societate macinata de conflicte, ajungerea la o intelegere pare o misiune imposibila fara implicarea unor specialisti, dedicati construirii unor intelegeri pe cale amiabila, ghidati de principii solide, empatici si orientati spre construirea unor relatii durabile.

 

Societatea civila profesionala de mediatori "Sustac si Asociatii" este prima casa de mediere din Romania cu acoperire nationala, axata in special pe solutionarea conflictelor de business. Am construit o retea extinsa de birouri teritoriale ca efect al contractelor de conlucrare profesionala incheiate cu mediatori din toate zonele tarii.

 

SCPM "Sustac si Asociatii" a aparut pe piata medierii pentru a oferi solutii integrate, moderne, dinamice si flexibile, ca urmare a necesitatii clientilor de a-si rezolva neintelegerile intr-un mod elegant, intr-un spatiu primitor si o atmosfera degajata, in prezenta unor profesionisti ai domeniului solutionarii amiabile a disputelor.

 

Valorile noastre sunt puse in slujba clientilor nostri, avand in prim plan satisfacerea nevoilor si intereselor acestora pentru fiecare caz in care suntem implicati, cu garantarea pastrarii confidentialitatii ca semn al respectului fata de dumneavoastra, lege si profesie.

 

Colaboratorii nostri sunt atent selectati, indeplinind cele mai ridicate standarde profesionale. Credem in formarea continua, in rigurozitate si implicare, cerinte fara de care atingerea rezultatelor sperate de cei care apeleaza la serviciile noastre este imposibila.

 

Privilegiul de a ne alege pe noi, ne obliga si ne onoreaza! Pentru programari la mediere in orice zona a tarii, va invitam sa ne contactati la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bihor Arad Satu Mare Maramures Salaj Cluj Bistrita-Nasaud Suceava Botosani Timis Caras Severin Mehedinti Gorj Alba Mures Sibiu Valcea DOLJ Olt Arges Teleorman Harghita Brasov Dambovita Neamt Iasi Bacau Vaslui Covasna Prahova Vrancea Buzau Giurgiu Galati Braila Ialomita Bucuresti Calarasi Tulcea Constanta

Inscriere newsletter

Zeno Daniel Sustac 2012